Nytt år och då passar Göran Blues Karlsson på att presentera en ny grupp som ska ut på vårvinterturné med start på Wärs i Mellerud 14 januari. Vi kallar oss Hearses On The Run och är ett gäng riktigt bra musiker, säger Göran som är inne i en aktiv spelfas i livet.

Det föll sig så att Åmålsprofilen Fat Bull (Claes Kihlberg) bjöd in mig att spela munspel på Mellanbrons Café. Jag hoppade i bilen direkt efter en annan spelning och hamnade med ett riktigt bra gäng på scen och vi jammade ända in i morgonen, säger Göran. Och nu vill bandet spela mer!

På trummor har bandet Dan Magnusson som till vardags spelar med den amerikanske blueslegenden Seasick Steve. Dan är nästan alltid ute på turné runtom i världen, men nu har han en ledig lucka och vill gärna spela på hemmaplan. Dan är en spektakulär musiker som är riktigt rolig att se på. På bas blir det Klas Dannäs eller Ronny Eriksson och så har de Geir Westby från Norge som sjunger och spelar gitarr, Fat Bull på sång och så Göran Blues som spelar munspel och gapar och skriker sina låtar som han brukar säga.

Alla har egna band till vardags så det finns massor av musik till repertoaren. Vi kommer att blanda friskt och det blir både blues och rock och punk. Detta ska man helt enkelt inte missa, jag är ganska säker på att det blir riktigt bra säger Göran med ett skratt.